Volt Energy

HULP BIJ VERDUURZAMEN

LEES OOK ONZE ENERGIE BLOG VAN ANDRÉ JURRES

Energie-blog.com is een blog met als onderwerp energie.

ONZE MISSIE

De oprichter ontwikkelt, financiert en beheert al sinds 2007, eerst via NPG Energy en later Volt Energy, actief hernieuwbare-energieprojecten, waaronder groene-waterstofproductie, zonnepanelen, biogascentrales, windmolens en opslag. Momenteel wordt in samenwerking met diverse bedrijven gewerkt om grootschalige productie van groene waterstof mogelijk te maken.

Missie van Volt Energy:  Wij ontwikkelen duurzame energie voor én samen met de leefomgeving.

Samenwerking

​Volt Energy B.V. is geboren uit de meer dan 10 jaar ervaring die opgedaan werd met NPG Energy nv in de Benelux. In 2013 volgde een samenwerking met de Luxemburgse Energie producent Enovos. Dat resulteerde in 2017 in een volledige integratie van NPG Energy met de activiteiten met Enovos.

Sinds september 2017 werkt Volt Energy B.V. het doel om de komende 5 jaar (tot 2027) circa 200 megawattpiek (natuur inclusieve) pv-systemen te realiseren in Nederland, Duitsland en België. Met de acquisitie van VoltH2 (mei 2022) is het doel, om samen met een aantal solide investeerders,  500MW aan waterstofproductie te ontwikkelen in 2026.

VOLT ENERGIE


Diensten


Advies aan overheden betreffende strategische keuzes over bijvoorbeeld toekomstige energiemix, zoeken van geschikte partners en ondersteunen in de uitrol van nieuwe activiteiten binnen de energie en telecomsector.

Lees verder


Projecten


Naast de ontwikkeling van grote zonneparken in België en Nederland werken we momenteel ook aan de ontwikkeling van een grote gascentrale in België en  aan de ontwikkeling van grootschalige productie van groene waterstof in Nederland.

Lees verder


Strategie


De strategie van Volt Energy bv bestaat erin om na onderzoek in teamverband nieuwe paden te betreden in onze energiesector en daarbuiten. Alle projecten die worden ontwikkeld zijn gebaseerd op”proven technologies”; wind, zon, hydro, biogas/biomassa, thermische energie en co-generatie.

Lees verder

 

Heeft u een project of mooi idee?
 

NEEM CONTACT OP